Utorak, 21. svibnja 2024.

Ministar Mario Banožić sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba

Liječnička pomoć ministru Banožiću zbog zadobivenih ozljeda pružila je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci

- Oglas -

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji

U prometnoj su nesreći sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo.

“Jutros u 6.15 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo”, priopćila je Policijska uprava vukovarsko srijemska.

- Oglas -

Vozač kombi vozila u nesreći je smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, stoji u policijskom priopćenju.

O svemu se oglasilo i Ministarstvo obrane RH.

“U jutarnjim satima u subotu 11. studenoga 2023. godine na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao. Liječnička pomoć ministru Banožiću zbog zadobivenih ozljeda pružila se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci”, stoji u priopćenju MORH-a.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, a od 8.15 sati za promet je zatvorena dionica državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja).

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti