Subota, 28. svibnja 2022.

Miroslav Novinščak ostaje na čelnoj poziciji Poleta iz Svetog Martina na Muri

Već su počeli pripremni radovi za treće pomoćno igralište, a velika i dugogodišnja želja je napraviti igralište s umjetnom travom

Preporučujemo

U kongresnoj dvorani “Mura” u hotelu Termi Sveti Martin prema svim važećim epidemiološkim mjerama održana je redovna izborna godišnja skupština NK Polet, pišu Međimurske novine.

Uz izvješća predsjednika, trenera seniora, te izvješća predsjednika škole nogometa, podnesena su i financijska izvješća, izvješće nadzornog odbora te planovi za tekuću nam godinu.

Godišnju skupštinu je već tradicionalno vodio bivši načelnik Franjo Makovec s radnim predsjedništvom: članovi – Stanko Perčić i Miroslav Novinščak te zapisničar Mihael Breznik.

Predsjednik Miroslav Novinščak je u uvodu sve pozdravio te podnio opširno izvješće o radu kluba tijekom dvogodišnjeg predsjedničkog mandata. Osvrnuo se na rad kluba kao cjeline u 2020. i 2021. godini. Napomenuvši da je klub ipak uz pomoć sponzora i svih svojih članova i u prošloj godini uspio uspješno poslovati, ali još su uspješniji bili sportski rezultati svih momčadi kluba, a posebice seniorske momčadi. Osvajanje Kup-a MNS-a u 2020.godini, osvajanje trećeg mjesta u sezoni 2020./2021 3.HNL-sjever i osvajanje jesenskog naslova 3.HNL-sjever u tekućoj sezoni 2021./2022.. Također je spomenuo da se radilo i na infrastrukturnom planu, izgrađena je teretana u sklopu klupske zgrade, na drugom pomoćnom terenu postavljena je LED rasvjeta i odrađeno je mnogo manjih i tekućih poslova.

Nakon predsjednika čuli smo i financijsko izvješće. Klub je uspio unatoč teškim vremenima u ovoj epidemiji koronavirusa završiti na pozitivnoj nuli što je svojim izvješćem potvrdio i Nadzorni odbor. Nakon financija došlo je na red izvješće predsjednika Škole nogometa “Sveti Martin” Tomislava Gradiček koji je spomenuo vrlo uspješan rad škole nogometa na sportskom ali i financijskom planu. Poslije mlađih kategorija na red je došao itrener seniora Matija Kristić koji je u svom vrlo detaljnom i opširnom izvješću spomenuorad i uspješne rezultate seniorske momčadi.

Financijski plan i plan rada za tekuću godinu podnio je član uprave NK Polet Stanko Perčić navevši da postoji široka lepeza kratkoročnih i dugoročnih planova vezanih uz NK Polet. Već su počeli pripremni radovi za treće pomoćno igralište. Velika i dugogodišnja želja je napraviti igralište s umjetnom travom. Ali za realizaciju tog projekta potrebna je pomoć Hrvatskog i Međimurskog nogometnog saveza te lokalne i regionalne samouprave i sponzora.

Nakon toga skupštinari su odabrali novi Upravni odbor kluba. U novom Upravnom odboru većinom su osobe koje su bile i u bivšem Upravnom odboru, ali ima i nekih osvježenja. Ovom redovnom izbornom godišnjom skupštinom novoizabrani u Upravni odbor su Mijo Hren i Josip Brezovec.

Novi upravni odbor na mandat od dvije godine čine: Vitomir Kralj, Jože Kirec, Dragutin Kralj, Mihael Breznik, Mijo Flac, Zvonko Šardi, Ladislav Söke, Željko Novak, Ivan Jurinić, Stjepan Novak, Martin Jakopić, Stanko Perčić, Mijo Hren, Zoran Šardi, Milan Varšić, Miroslav Novinščak, Alen Stojko, Tomislav Gradiček i Josip Brezovec.

Za novog-starog predsjednika NK Polet izabran je Miroslav Novinščak. Kao i u prošlom mandatu tajnik ostaje Mihael Breznik, a blagajnik ostaje Vitomir Kralj. Nadzorni odbor kluba čine: Franjo Makovec, Martin Srša i Nikola Novinščak. Mandat novoizabranih čelnih ljudi kluba traje dvije godine.

- Advertisement -

Najnovije objave