8 C
Zagreb
Četvrtak, 22. travnja 2021.

Mišel Jakšić (SDP) izabran za predsjednika Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora

U skladu s djelokrugom rada odbora u koje sam izabran, kao i do sada, zalagat ću se za interese svih građana Hrvatske, rekao je Jakšić

Preporučujemo

Mišel Jakšić, koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik, danas, u petak je izabran za predsjednika Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora.

Također, potpredsjednik Kluba SDP-a, Mišel Jakšić, postao je i članom Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, Odbora za lokalnu i područnu samoupravu te Odbora za predstavke i pritužbe.

“U skladu s djelokrugom rada odbora u koje sam izabran, kao i do sada, zalagat ću se za interese svih građana Hrvatske. Bitno je da mi, zastupnici birani od strane građana, maksimalne napore uložimo kako bismo osigurali svim našim građanima jednaka prava, jednake mogućnosti. U gradnji moderne nam Hrvatske izuzetno je važno biti kritičan prema sustavu te biti dosljedan u donošenju odluka. Potrebne su nam reforme, a u donošenju istih fokus treba staviti na građana kako bi ostali dobro i pravedno društvo. Građani to od nas očekuju”, rekao je Jakšić.

Najnovije objave