8 C
Zagreb
Četvrtak, 22. travnja 2021.

Darko Sobota imenovan potpredsjednikom Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo Hrvatskog sabora

Darko Sobota imenovan je i za člana Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini SEECP-a (South East European Cooperation Process)

Preporučujemo

Hrvatski sabor glasanjem o raspravljenim točkama ovog petka, 31. srpnja, zaključio je svoj rad nakon čega zastupnici u Hrvatskom saboru odlaze na stanku do početka rujna, kada će Hrvatski sabor nastaviti dalje s radom.

Na sjednici ovog petka, 31. srpnja, zastupnici u Hrvatskom saboru potvrdili su predsjednike, potpredsjednike i članove Odbora Hrvatskog sabora.

Saborski zastupnik Darko Sobota i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije imenovan je potpredsjednikom Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo Hrvatskog sabora.

Uz to, Darko Sobota imenovan je članom Odbora za ratne veterane Hrvatskoga sabora, a na konstituirajućoj sjednici, 22. srpnja, imenovan je članom Odbora za izbor, imenovanje i upravne poslove.

Također, Darko Sobota imenovan je i za člana Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini SEECP-a (South East European Cooperation Process).

Najnovije objave