Četvrtak, 2. prosinca 2021.

Mišel Jakšić svečano prisegnuo za novi mandat gradonačelnika Koprivnice: ‘Najbolje je pred ovim gradom’

U Domu mladih održana je konstituirajuća sjednica na kojoj su se okupili novi gradski vijećnici pred kojima je Mišel Jakšić svečano prisegnuo.

Preporučujemo

Prošlo je više od tjedan dana otkad je postalo poznato da će Mišel Jakšić (SDP) i u naredne četiri godine obnašati dužnost gradonačelnika Koprivnice. U prvom krugu osvojio je 59,17 posto glasova, njih 6031, što mu je bilo više nego dovoljno za novi mandat.

U ponedjeljak je u Domu mladih održana konstituirajuća sjednica na kojoj su se okupili novi gradski vijećnici pred kojima je Mišel Jakšić svečano prisegnuo, kao i njegova zamjenica Ksenija Ostriž.

– Hvala cijelom timu gradske uprave. Hvala Koprivničankama i Koprivničancima na podršci koju su nam dali. U prošlom sazivu 80 posto odluka doneseno je jednoglasno. Vjerujemo da u zajedničkoj raspravi s oporbenim vijećnicima možemo zajedno stvarati još bolju, još ljepšu, još jaču Koprivnicu.

Duboko vjerujem da za ovaj grad dolazi najbolje vrijeme u kojem planiramo ostvariti velike projekte. Koronakriza je pokazala koliko je važno da budemo grad koji je spreman pomagati potrebitima, a isto tako pokazala nam je koliko je važan obrazovan i zdravstveni sustav. Veselimo se projektu nove škole koja se gradi, nove dvorane, novih investicija Sveučilišta Sjever, ali i novih vrtića. Mjere koje smo donijeli pokazale su se kao pun pogodak. Najbolje je pred ovim gradom – rekao je novi-stari gradonačelnik Mišel Jakšić.

U novom sazivu koprivničkog Gradskog vijeća bit će 19 vijećnika. SDP je na izborima dobio 11 vijećnika, tri mjesta su pripala HDZ-u, Mreža i Nezavisni imat će dva vijećnika, a jednog će imati Domovinski pokret.

Cijeli video s konstituirajuće sjednice koprivničkog Gradskog vijeća pogledajte u nastavku.

Foto: Jurica Karan

Najnovije objave