Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Mješoviti zbor HPD-a ‘Kalnik’ Križevci osvojio brončanu plaketu na 55. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova

Susret je okupio 14 zborova iz 10 hrvatskih županija s preko 400 pjevača, koji su svoj nastup morali izboriti na županijskim smotrama, samostalnim preslušavanjima i video selekcijama

Preporučujemo

Proteklog vikenda, 24. i 25. rujna uspješno je održan 55. Susret hrvatskih pjevačkih zborova u Poreču i Vrsaru.

Susret je okupio 14 zborova iz 10 hrvatskih županija s preko 400 pjevača, koji su svoj nastup morali izboriti na županijskim smotrama, samostalnim preslušavanjima i video selekcijama.

Prvog dana Susreta, u subotu 24. rujna u 17 sati, zborovi su predstavili svoje natjecateljske programe u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč, koje je ocjenjivalo stručno povjerenstvo u sastavu Antoaneta Radočaj-Jerković, Igor Vlajnić i Marija Ramljak.

Drugog dana Susreta, u nedjelju 25. rujna zborovi su proslavili ovu manifestaciju svojim revijalnim nastupima te zajedničkim pjevanjem skladbe Sliku milu Istre naše Ivana Matetića Ronjgova.

Predstavnik Koprivničko-križevačke županije na ovoj značajnoj manifestaciji bio je mješoviti zbor HPD ‘Kalnik’ Križevci koji je za svoj nastup osvojio brončanu plaketu sa 75,08 bodova.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti