Četvrtak, 29. veljače 2024.

Mještani Svete Ane pomogli obitelji Petrović iz naselja Gora čija je kuća srušena u potresu

Mještani Svete Ane već su pokazali svoju solidarnost sa stradalima prikupljanjem higijenskih potrepština, prehrane i tople odjeće

- Oglas -

Mještani Svete Ane nastavljaju pomagati stanovnicima s područja Petrinje, Gline i Siska koje je pogodio razoran potres.

Tako su za obitelj Petrović iz naselja Gora pokraj Petrinje kojoj je kuća potpuno uništena u potresu, prikupili novčanu donaciju u iznosu od 3500 kuna.

U ovim teškim trenucima mještani Svete Ane već su pokazali svoju solidarnost sa stradalima prikupljanjem higijenskih potrepština, prehrane i tople odjeće.

- Oglas -

Mještani su nastavili s prikupljanjem novčanih sredstava, a pridružila im se udruga žena Svetojanke i crkveni odbor Svete Ane.

Na prijedlog mjesnog odbora pronađena je obitelj kojima će biti dodijeljena prikupljena sredstva.

– Cilj ove akcije bio je da se ova novčana pomoć pruži obitelji, stradaloj u potresu, a kojoj je najpotrebnija u ovim teškim trenucima. Prateći izvještaje medija s terena pronašli smo obitelj Petrović iz mjesta Gora pokraj Petrinje čija je kuća uništena do temelja, a uz to imaju jednogodišnju bolesnu kćer Elenu koja čeka transplantaciju jetre. Zbog sveg navedenog nisu mogli prihvatiti smještaj u kontejneru te su se odlučili privremeno smjestiti u Vrbovcu – izjavio je Veljko Miletić predsjednik mjesnog odbora Sveta Ana.

Predsjednik mjesnog odbora Veljko Miletić i zamjenica Martina Račan posjetili su obitelj Petrović kojoj su predali prikupljena novčana sredstva u iznosu 3500 kuna, a predsjednica udruge žena Svetojanke Natalija Miletić predala im je poklon paket za njihovu kćerku Elenu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti