Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Mlada koprivnička boksačica Gabriela Vencl završila nastup na Europskom juniorskom prvenstvu

Naša mlada prvakinja u debitantskom nastupu na EP-u nije uspjela pronaći odgovor za nižu, ali bržu i eskplozivniju prvakinju s Kosova koja je brzim prodorima probijala gard i plasirala munjevite kombinacije

Preporučujemo

Mlada koprivnička boksačica Gabriela Vencl, članica Boks kluba David, nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog juniorskog prvenstva u Montesilvanu u kategoriji do 57 kg.

Gabriela je u osmini finala izgubila od reprezentativke Kosova Suele Canolli jednoglasnom odlukom sudaca u sve tri runde.

Naša mlada prvakinja u debitantskom nastupu na EP-u nije uspjela pronaći odgovor za nižu, ali bržu i eskplozivniju prvakinju s Kosova koja je brzim prodorima probijala gard i plasirala munjevite kombinacije.

Čim je Gabriela pokušala otvorenije odgovoriti i preuzeti inicijativu bila je kažnjena brojanjem u finišu prve, a onda i na početku treće runde.

Koprivničanka Gabriela Vencl hrabro je izdržala meč do kraja, a nastup na Europskom prvenstvu i te kako će joj značiti u neophodnom iskustvu kakva je konkurencija na najjačoj europskoj sceni.

Čestitke Gabrieli na hrabroj borbi u kojoj se pokušala nositi s kvalitetnijom prvakinjom Kosova i nastupu na EP-u, kao i njenom treneru Draženu Kuharu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti