Subota, 15. lipnja 2024.

Mladež DVD-a Koprivnica postigla izvrstan rezultat na natjecanju u Češkoj

Bilo je ovo jedno odlično iskustvo, puni smo pozitivnih dojmova i drago nam je da smo mogli biti dio jednog velikog europskog natjecanja, rekla je voditeljica mladeži DVD-a Koprivnica Dragana Palfi Topalović.

- Oglas -

Ekipa muške mladeži od 12 do 16 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica nastupila je proteklog vikenda na prvom dvoranskom natjecanju vatrogasne mladeži u CTIF disciplinama u češkom gradu Ostravi.

Riječ je o vježbama za mladež s preprekama i štafetna utrka na 400 metara s preprekama.

Foto: DVD Koprivnica
Foto: DVD Koprivnica

DVD Koprivnica sudjelovao je kao predstavnik Hrvatske, i to na prijedlog Hrvatske vatrogasne zajednice, a osim brojnih ekipa iz Češke, natjecala se vatrogasna mladež iz Slovačke i Poljske.

- Oglas -

Koprivnički mladi vatrogasci su pod vodstvom Danijela Topalovića i Dragane Palfi Topalović osvojili visoko peto mjesto u vrlo jakoj i kvalitetnoj konkurenciji, posebno domaćih ekipa.

Mladež DVD-a Koprivnica na natjecanju u Češkoj
Foto: DVD Koprivnica

“Bilo je ovo jedno odlično iskustvo, puni smo pozitivnih dojmova i drago nam je da smo mogli biti dio jednog velikog europskog natjecanja koje nam je poslužilo kao poticaj za daljnji rad, napredovanje i trud s kojim ćemo i ove godine krenuti u novu natjecateljsku sezonu”, rekla je voditeljica mladeži DVD-a Koprivnica Dragana Palfi Topalović.

Tekst: Sonja Markić

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti