Subota, 29. siječnja 2022.

Mladi atletičari Koprivnice odlični na pojedinčanom prvenstvu

U sveukupnom plasmanu klubova HALS-a za mlađe kadete i mlađe kadetkinje AK Koprivnica je osvojila veliki pehar za prvo mjesto

Preporučujemo

Atletičari AK Koprivnica u subotu su nastupili na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske atletske lige sjever (HALS) za limače i limačice te mlađe kadete i mlađe kadetkinje u Varaždinu.

Dora Lovrinović je nastupila na 60 m za mlađe kadetkinje i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju s osobnim rekordom 8,42. Na 60 m za mlađe kadetkinje još su nastupile Zara Rupčić i Melani Vrbnjak.

Tija Požgaj je nastupila u skoku u dalj za limačice u kategoriji 2011. godište i osvojila 4. mjesto. U bacanju vortexa za limačice u kategoriji 2011. godište nastupila je Lucija Veh i osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju te Iva Mikulec i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju.

Matej Požgaj je nastupio u bacanju vortexa za limače u kategoriji 2012. godište i osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju. Petar Slavinić je nastupio u bacanju vortexa za limače u kategoriji 2010. godište i osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju.

U utrci na 60 m za mlađe kadete nastupili su: Tino Korošec, Luka Kolonić, Luka Kvaternik i Lukas Petrić. Ella Sever je nastupila na 100 m za limačice u kategoriji 2012. godište i osvojila 6. mjesto.

Tija Požgaj je nastupila na 100 m za limačice u kategoriji 2011. godište i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. Iva Mikulec je nastupila na 100 m za limačice u kategoriji 2011. godište. Petar Slavinić je nastupio na 100 m za limače u kategoriji 2010. godište i osvojio 6. mjesto. U utrci na 100 m za limače u kategoriji 2012. godište nastupili su Leni Novak i Matej Požgaj.

U utrci na 200 m metara prepone za mlađe kadetkinje nastupile su Ivana Cenko koja je osvojila 4. mjesto i Dora Lovrinović. Luka Kvaternik je nastupio u utrci na 200 m prepone za mlađe kadete i osvojio 3. mjesto i brončanu medalju. Matea Cenko je nastupila na 600 m za mlađe kadetkinje. Lukas Petrić je nastupio u bacanju kugle za mlađe kadete i osvojio 4. mjesto.

Zara Štefanić je nastupila na 400 m za limačice u kategoriji 2012. godište i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. Ivana Cenko je nastupila u bacanju vortexa za mlađe kadetkinje i osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. U štafetnoj utrci 4×100 m za limačice štafeta u sastavu Ella Sever, Lucija Veh, Iva Mikulec i Tija Požgaj je osvojila 6. mjesto.

U štafetnoj utrci 4×200 m za mlađe kadetkinje štafeta u sastavu Matea Cenko, Melani Vrbnjak, Zara Rupčić i Ivana Cenko osvojila je 5. mjesto. U štafetnoj utrci 4×200 m za mlađe kadete štafeta u sastavu Tino Korošec, Luka Kolonić, Lukas Petrić i Luka Kvaternik osvojila je 2. mjesto i srebrnu medalju.

Sveukupno je osvojeno 10 medalja (1 zlatna, 3 srebrne i 6 brončanih). U ukupnom plasmanu klubova HALS-a u kategoriji mlađih kadeta AK Koprivnica je osvojila pehar za 1. mjesto. U sveukupnom plasmanu klubova HALS-a za mlađe kadete i mlađe kadetkinje AK Koprivnica je osvojila veliki pehar za 1. mjesto.

- Advertisement -

Najnovije objave