Petak, 12. srpnja 2024.

Mladi članovi Plivačkog kluba Cerine osvojili niz medalja u Vukovaru

Iz kluba naglašavaju kako su mladi plivači postigli odlične rezultate, a dio njih osvojio je i medalje

- Oglas -

Plivački klub Cerine sudjelovao je prošle subote na završnom natjecanju sezone, Regionalnom natjecanju za mlađe kadete i početnike u Vukovaru. Sudjelovalo je 10 klubova iz regije s 300 plivačica i plivača.

Na natjecanju je plivalo 33 natjecatelja iz Cerina: Franka i Matej Antolaš, Franka Bebek, Nora Baran, Mihael Ceilinger, Nikolina Dukarić, Irina Fajdić, Ana i Marta Hren, Jana Hraščanec, Ena Jendrašić, Leon Gregurec, Zita Kadija, Bela Junušić, Filip Kantar, Marko Ferčec, Vito i Roko Odak, Petar Pintarić, Rio Ročak, Antea i Maria Rihtarić, Borna Strah, Klara Stanković, Erik Štefanec, Tara Šipek, Franka Prlić, Eva Novak, Damjan Podravec, Maks Petrović Oblučar, Zara Marđetko, Sara Sambolek i Donat Koluder u pratnji trenerica Josipe Gregurine i Lane Kovač te trenera Gorana Rihtarića.

Iz kluba naglašavaju kako su postigli odlične rezultate, a dio njih osvojio je i medalje.

- Oglas -

Maria Rihtarić osvojila je zlato na 50 kraul te bronce na 50 delfin, leđno i prsno.

Eva Novak osvojila je srebro na 50 i 100 prsno, Sara Sambolek srebro na 100 delfin, Matej Antolaš broncu na 50 prsno te Erik Štefanec srebro na 200 mješovito i broncu na 100 delfin.

U štafetama su početnice Cerina bile zlatne na 4×50 kraul i 4×50 mješovito u sastavu Ana Hren, Jana Hraščanec, Bela Junušić i Maria Rihtarić na mješovitoj štafeti te Ana Hren, Bela Junušić, Antea i Maria Rihtarić na štafeti kraul.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti