Subota, 18. svibnja 2024.

Mladić (19) izazvao nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 19-godišnji putnik

Mladić je u zavoju bočnim dijelom automobila udario u metalnu odbojnu zaštitnu ogradu, a zatim je automobil zbog siline udara odbačen u suprotnu prometnu traku

- Oglas -

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 19-godišnjak počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Kao što smo pisali, 2. ožujka nešto prije 20 sati na prometnici između Palovca i Donjeg Pustakovca dogodila se prometna nesreća na nadvožnjaku preko autoceste Goričan – Zagreb (A4), a skrivio ju je 19-godišnji vozač osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, koji brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj), stanju ceste (mokar kolnik), vidljivosti (noć).

Mladić je u zavoju bočnim dijelom automobila udario u metalnu odbojnu zaštitnu ogradu, a zatim je automobil zbog siline udara odbačen u suprotnu prometnu traku gdje je prednjim bočnim dijelom udario u prednji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 69-godišnjak.

- Oglas -

“Zaprimljenim prijavama Županijske bolnice Čakovec razvidno je kako je 19-godišnji putnik iz osobnog automobila kojim je upravljao 19-godišnjak, u prometnoj nesreći teško ozlijeđen, dok je 63-godišnja putnica iz automobila kojim je upravljao 69-godišnji vozač, lakše ozlijeđena”, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Protiv 19-godišnjaka će se zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u policijskom priopćenju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti