Četvrtak, 22. veljače 2024.

Mladost iz Velikog Ravena u sigurnoj je sredini ljestvice, Španić: ‘Mogli smo bolje odigrati par utakmica’

Prije sezone nisu postavljeni neki značajni imperativi, već da se bori i trudi svaku utakmicu. Želja je pojačati napad uoči proljetnog dijela sezone

- Oglas -

Iza Mladosti iz Velikog Ravena solidna je polusezona u Trećoj ŽNL. Bez ikakvog pritiska nalaze se na relativno mirnom sedmom mjestu, u sredini tablice. U 11 utakmica skupili su 13 bodova kroz tri pobjede, četiri remija i četiri poraza.

Razgovarali smo sa Sinišom Španićem, predsjednikom kluba, koji je ujedno i igrač. U uvodu nam je rekao da su relativno zadovoljni jesenskim dijelom, čaša nit je napola puna, niti napola prazna.

“Relativno smo mogli smo i bolje odigrati par utakmica nismo zadovoljni obranom, ali ne možemo to zamjeriti. Posebno smo nezadovoljni posljednjom utakmicom kada smo dobili nesretni gol u petoj minuti, čovjek je neobranjivo pucao i zabio. Praktično smo se sami pobijedili.” – govori Španić misleći na utakmicu protiv Drave iz Podravskih Sesveta koju su izgubili 3:1. Gol su zabili kad su već gubili 3:0 tako da je to ispao utješni pogodak.

- Oglas -

Prije sezone nisu postavljeni neki značajni imperativi, već da se bori i trudi svaku utakmicu. Želja je pojačati napad uoči proljetnog dijela sezone, no pitanje je još kako, koga i zašto. Zna se da igrači u zimskom prijelaznom roku trebaju dobiti privolu svog trenutnog kluba, ako ga žele napustiti, što čini transfere težima.

Još se ne zna kad će krenuti pripreme za proljetni dio sezone, što nije čudno, jer dresovi se praktično nisu ni osušili od posljednjeg pranja, no zna se da u klubu planiraju složiti rasvjetu kako bi poboljšali uvjete u klubu, odnosno kako bi mogli kasnije trenirati.

S gostovanja u Podravskim Sesvetama // Foto: Stjepan Jagić
S gostovanja u Podravskim Sesvetama // Foto: Stjepan Jagić
S gostovanja u Podravskim Sesvetama // Foto: Stjepan Jagić
S gostovanja u Podravskim Sesvetama // Foto: Stjepan Jagić

 

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti