Srijeda, 17. travnja 2024.

Mobilni tim koprivničkog Crvenog križa podijelio 100 paketa potrebitima

U suradnji s općinskim društvima Crvenog križa mobilni tim Socijalne samoposluge nastavit će s podjelama paketa u općinama

- Oglas -

Mobilni tim koprivničkog društva Crvenog križa u suradnji s općinskim društvima Crvenog križa podijelio je tijekom listopada 100 paketa potrebitim mještanima Drnja, Đelekovca, Novigrada Podravskog, Koprivničkih Bregi, Koprivničkog Ivanca i Hlebina.

Podjela paketa
Podjela paketa // Foto: GDCK Koprivnica

“Zahvaljujući donacijama koje su volonteri Crvenog križa prikupljali u trgovačkim lancima, a ljudi velikog srca donirali za korisnike Socijalne samoposluge, uz redovitu podjelu srijedom korisnicima iz Koprivnice, mobilni tim i ove godine dijeli pakete s prehranom i higijenskim potrepštinama potrebitim korisnicima u okolnim općinama”, ističu iz koprivničkog Crvenog križa.

U suradnji s općinskim društvima Crvenog križa mobilni tim Socijalne samoposluge nastavit će s podjelama u općinama, sukladno prikupljenim donacijama.

- Oglas -
Podjela paketa
Podjela paketa // Foto: GDCK Koprivnica

“Hvala svima koji doprinose uspjehu akcija prikupljanja donacija u trgovačkim centrima, a Gradsko društvo Crvenog križa nastavlja prikupljati prehrambene i higijenske proizvode za Socijalnu samoposlugu”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Također, svoje donacije uvijek možete donijeti u sjedište Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7, radnim danom od 7 do 15 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti