Četvrtak, 2. veljače 2023.

Močile napustila četvorica igrača, evo o kome se radi

Iako zimski prijelazni rok službeno počinje tek 18. siječnja, neki su županijski klubovi bili prilično aktivni i prije tog datuma. Jedan od njih je Nogometni klub Močile iz Koprivnice

Preporučujemo

Iako zimski prijelazni rok službeno počinje tek 18. siječnja, neki su županijski klubovi bili prilično aktivni i prije tog datuma.

Jedan od njih je Nogometni klub Močile iz Koprivnice, koji se natječe u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Jesenski dio sezone Močilani su završili na devetom mjestu s 15 osvojenih bodova u 13 kola te razlikom pogodaka 15:24. Na proljeće će trener Damir Perić moći računati na usluge ‘sina vjetra’ Igora Čanija (23). Hitronogi je napadač ljetos prešao u redove četvrtoligaša Borca iz Imbriovca, ali se ipak odlučio za povratak u matični klub.

Igor Čani
Igor Čani u napadu // Foto: Zvonimir Markač

U Močile su stigli i 27-godišnji ofenzivni veznjak i/li krilni napadač Ivan Jozić. Inače je iz Zagreba, a posljednjih nekoliko sezona igra za županijskog prvoligaša Mladost iz Sigeca.

U Močile su stigla i dva donedavna igrača županijskog drugoligaša Starigrada. Riječ je o veznjaku Hrvoju Kodriću (35) i braniču Ivanu Raniloviću Šekiju (35). Obojica su prošla puno toga u županijskim klubovima i sigurno će Močilama pomoći svojim velikim iskustvom.

Nakon dolazaka, na red su stigli i odlasci. Napadač Dario Kopornić je jesensku polusezonu propustio zbog poslovnih obveza, a Uprava kluba dozvolila mu je odlazak u redove ždalskog Prekodravca, gdje bi trebao dobiti i funkciju u vodstvu kluba.

Ivica Horvat i Dario Kopornić
Predsjednik Prekodravca iz Ždale Ivica Horvat i Dario Kopornić // Foto: NK Prekodravac

Matija Ceković odlazi u Tomislav iz Svetog Ivana Žabna, Mario Sertić pristupit će Starigradu, dok je Matej Mihelčić privatno otišao u Australiju te ga sigurno neće biti u proljetnom nastavku.

– Svatko od igrača koji je otišao imao je svoje argumente, te smo im izašli u susret. Željeli smo zadržati Sertića, no on je imao veliku želju za odlaskom pa smo i njemu dali ispisnicu. Igrački kadar za proljeće još nismo zaključili, i dalje aktivno pratimo zbivanja na nogometnoj tržnici te ćemo se pokušati dodatno pojačati kako bismo na proljeće ostvarili što bolji plasman – najavio je Vedran Bači, dopredsjednik NK Močila.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti