Četvrtak, 23. svibnja 2024.

MORH upozorava: zbog obilježavanja Dana Hrvatske vojske očekujte pojačanu buku

Ministarstvo obrane poziva i moli vlasnike bespilotnih letjelica (dronova) da tijekom petka, 27. svibnja, i ponedjeljka, 30. svibnja, sukladno zakonskoj regulativi ne koriste dronove na području Zagreba

- Oglas -

Povodom svečanog obilježavanja Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske te 31. obljetnice ustrojavanja HV-a, u petak, 27. svibnja i ponedjeljak, 30. svibnja, provodit će se aktivnosti Hrvatske vojske tijekom kojih se može očekivati pojačana buka.

Naime, u ponedjeljak, 30. svibnja, na RSC Jarun od 10 do 21 sati održat će se Taktičko-tehnički zbor naoružanja i opreme Hrvatske vojske te pokazne vježbe pripadnika HV-a, koje će uključivati prelete zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iznad Zagreba, detonacije i druge aktivnosti, istaknuli su iz MORH-a.

Generalna proba aktivnosti provest će se danas, u petak, a tijekom navedenih aktivnosti može se očekivati pojačana buka, odnosno detonacija slabijeg intenziteta na području Zagreba i Zagrebačke županije.

- Oglas -

Također, Ministarstvo obrane poziva i moli vlasnike bespilotnih letjelica (dronova) da tijekom petka, 27. svibnja, i ponedjeljka, 30. svibnja, sukladno zakonskoj regulativi ne koriste dronove na području Zagreba zbog navedenih planiranih aktivnosti povodom 31. obljetnice Hrvatske vojske.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti