Petak, 1. srpnja 2022.

FOTO Pogledajte kako izgleda caffe bar Teretana u Šemovcima mladog poduzetnika Leonarda Horvata

Teretana je lijepo uređeni i moderni lokal koji će svojim posjetiteljima ponuditi kvalitetnu kavu, velik izbor piva i razna pića po promotivnim cijenama

Preporučujemo

Ove subote (28. svibnja) otvara se novi caffe bar u Šemovcima zanimljivog naziva “Teretana”, a nalazi se odmah uz glavnu cestu na putu prema Bjelovaru, nedaleko od Virja.

Teretana je lijepo uređeni i moderni lokal koji će svojim posjetiteljima ponuditi kvalitetnu kavu, velik izbor piva i razna pića po promotivnim cijenama.

Kafić otvara 19-godišnji poduzetnik i ugostitelj po struci Leonardo Horvat koji je već od samog početka srednje škole maštao o otvaranju svog caffe bara.

– Nakon srednje škole, odmah sam krenuo raditi taj posao i shvatio da jednostavno volim raditi s ljudima, društven sam i volim nova poznanstva, tijekom rada shvatio sam da želim imati svoj kafić te sam počeo tražiti idealnu lokaciju gdje bi mogao otvoriti. Šemovci su mi se činili kao pun pogodak. To je manje mjesto gdje nema kafića, prometna je cesta, imam puno obitelji tamo, prijatelja, ljudi u Šemovcima nemaju kuda otići na kavu ili piće i to je također jedan od razloga zašto otvaram – kazao nam je ovaj mladi podravski poduzetnik te otkrio što se skriva iz naziva kafića.

Mladi poduzetnik Leonardo Horvat
Mladi poduzetnik Leonardo Horvat

– Ova ‘teretana’ je za nas ljude koji ne idemo u istu, a da možemo reći da idemo u teretanu. Sam kafić je za sve populacije, od mladih pa sve do starijih. Svi su dobrodošli, imat ćemo široku ponudu piva, akcijske cijene žestokih pića, uvest ćemo uskoro i koktele, razna događanja su u planu. Živa glazba će se održavati jednom mjesečno – rekao je Horvat.

Za kraj je istaknuo kako će na otvorenju biti promotivna cijena Ožujske, fini štrukli, grickalice, a cijelu atmosferu će zagrijati tamburaški sastav Randevu koji će zabavljati sve posjetitelje do kasno u noć. Program otvorenja počinje u 16 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave