Srijeda, 17. kolovoza 2022.

Mrđen nakon Umaga: Moramo poraditi na realizaciji zicera

U zapisniku su se našle Dejana Milosavljević i Irina Stelmah, no kako još nisu dovoljno oporavljene, nisu ulazile u igru

Preporučujemo

Podravka Vegeta u utorak je svladala Umag 33:22 u 10. kolu Prve hrvatske rukometne lige za žene.

U zapisniku su se našle Dejana Milosavljević i Irina Stelmah, no kako još nisu dovoljno oporavljene, nisu ulazile u igru.

– Mislim da još nismo kako treba izašli iz autobusa i već je nova utakmica iza nas. Puno će još Drave proteći da se oporavimo od onoga što se dogodilo u Dortmundu, ali moramo se okrenuti dalje. Što se tiče želje i volje, utakmica je bila na solidnoj razini iako smo na startu utakmice promašili puno zicera, ali to je valjda ono na čemu moramo poraditi. Pobijedili smo i u srijedu nas opet čeka trening i u četvrtak nova utakmica. Ritam je takav kakav je i to se znalo i na početku sezone, a mi i dalje moramo trenirati i još se malo uglazbiti – rekao je trener Goran Mrđen za klupsku stranicu.

Ra razliku od utakmice u Dortmundu kad je odigrala slabo, Dijana Ilina ovaj put imala je šut osam od osam.

– Mi smo nakon teške utakmice i puta te povratka iz Borussie htjele pokazati da smo dobra ekipa. Moram reći da nam je i dalje teško zbog onoga što se desilo, ali radit ćemo i trenirati dalje te dati sve od sebe i u domaćem prvenstvu, a i u hrvatskoj ligi – izjavila je Dijana Ilina.

- Advertisement -

Najnovije objave