Četvrtak, 29. veljače 2024.

Na Božić ‘čovjek’ izbacio svojeg ozlijeđenog psa na cestu i samo otišao

Nažalost, pas je preplašen i pobjegao je i ne možemo mu pomoći i tko zna što će mu se dogoditi na vrlo prometnoj cesti, istaknuli su iz lokalnog skloništa

- Oglas -

Mnogi od nas su Božić proveli sa svojim voljenima, u toplom domu. Dok smo uživali u hrani i razmjeni poklona, sigurno nismo zaboravili ni naše čupavce. Mnogi od njih su dobili kakvu slasnu poslasticu.

No, dok smo mi jeli, smijali se i dijelili poljupce, jedan je čovjek uzeo svojeg ozlijeđenog psa, stavio ga u automobil i potom odveo do kuće žene koja radi u Skloništu za životinje Severin nedaleko od Bjelovara. Dok smo mi uživali u blagdanu, čovjek je nesretno stvorenje izbacio na cestu i pobjegao, piše Jutarnji list.

– Pozdrav za čovjeka koji je danas na Božić ostavio jadnog psa, vidno ozlijeđenog pred kućom naše zaposlenice. Nažalost, pas je preplašen i pobjegao je i ne možemo mu pomoći i tko zna što će mu se dogoditi na vrlo prometnoj cesti. Sigurni smo da je to osoba koja zna gdje naša zaposlenica radi te misli da se na pametan način riješio psa. Također smo sigurni da taj isti čovjek vidi ovu objavu pa mu želimo sve najbolje u 2023. godini – napisali su iz skloništa.

- Oglas -

Ne zna se gdje je nesretni pas sada, kao ni je li dobro. Mnogi se nadaju da će ga se ipak pronaći i izliječiti, kao i da će netko otkriti tko je taj čovjek koji ga je ostavio te da će biti prijavljen policiji, zaključuje Jutarnji list.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti