Četvrtak, 7. srpnja 2022.

‘Na čelu Podravke Marin Pucar predano je radio na uspostavi modernih poslovnih procesa’

Uz brojna postignuća i nagrade, Pucar je uime Podravke primio i Nagradu za iznimno postignuće koja je kompaniji dodijeljena na svečanoj sjednici Koprivničko-križevačke županije 2018. godine

Preporučujemo

Na blagdan Sveta tri kralja u 50. godini života preminuo je, nakon teške bolesti, Marin Pucar, predsjednik Podravkine uprave, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca, prvi čovjek HGK Županijske komore Koprivnica te zamjenik predsjednika uprave Hrvatske gospodarske komore.

U svojem radu isticao je veliku važnost gospodarskih subjekata s područja Koprivničko-križevačke županije koji ostvaruju zapažene rezultate na tržištu te uključivanje lokalnih proizvođača i važnost domaće poljoprivredne proizvodnje za revitalizaciju Podravine i Prigorja. Na čelu Podravke, kompanije predvodnice županijskog gospodarstva, predano je radio na uspostavi modernih poslovnih procesa slijedeći razvojne trendove kako bi se kreirala nova radna mjesta te dodatno ojačala pozicija najveće i najvažnije hrvatske prehrambene industrije.

Uz brojna postignuća i nagrade, Pucar je uime Podravke primio i Nagradu za iznimno postignuće koja je kompaniji dodijeljena na svečanoj sjednici Koprivničko-križevačke županije 2018. godine.

Osim velike poslovne karijere Marin Pucar ostat će upamćen i kao veliki ljubitelj i podupiratelj sporta, kako na lokalnoj, tako i na nacionalnoj razini, posebice nogometa kojim se vrlo uspješno bavio nastupajući početkom devedestih godina kao vratar u Prvoj nogometnoj ligi. Pucar je ostavio veli trag i kroz angažman kao član uprave i zamjenik predsjednika NK Slavena Belupa u kojem je spojio svoja sportska i ekonomska znanja, po doprinosu u županijskom Nogometnom savezu te po svesrdnoj podršci rukometašicama Podravke Vegete koje je zdušno bodrio u domaćim i europskim natjecanjima.

“Župan Darko Koren i Koprivničko-križevačka županija ovim putem upućuju zahvalu na svemu što je učinio za Podravku i zajednicu te izražavaju najdublju i iskrenu sućut ožalošćenoj obitelji, prijateljima i svim Podravkašicama i Podravkašima”, priopćili su iz službe ureda župana.

- Advertisement -

Najnovije objave