Subota, 21. svibnja 2022.

Premijer Plenković: Marin Pucar je bio jedan od najuspješnijih hrvatskih menadžera

Obnašao je niz važnih funkcija u najvećim prehrambenim tvrtkama u Hrvatskoj, a svojim je znanjem i profesionalnošću dao velik doprinos poboljšanju i unaprjeđenju njihova poslovanja", stoji u sućuti predsjednika Vlade

Preporučujemo

Premijer Andrej Plenković uputio je u srijedu sućut obitelji Marina Pucara, kao i Hrvatskoj udruzi poslodavaca te djelatnicima Podravke, poručivši kako će on ostati upamćen kao jedan od najuspješnijih hrvatskih menadžera.

“S velikom žalošću primio sam vijest o preranom odlasku gospodina Marina Pucara, predsjednika uprave Podravke. Pamtit ćemo ga kao cijenjenog stručnjaka na području prehrambene industrije i kao jednog od najuspješnijih hrvatskih menadžera. Obnašao je niz važnih funkcija u najvećim prehrambenim tvrtkama u Hrvatskoj, a svojim je znanjem i profesionalnošću dao velik doprinos poboljšanju i unaprjeđenju njihova poslovanja”, stoji u sućuti predsjednika Vlade.

Odlazak Marin Pucara, ističe premijer, velik je gubitak za Podravku i Hrvatsku udrugu poslodavaca.

“Suradnja s gospodinom Pucarom kao predsjednikom Hrvatske udruge poslodavaca bila je izuzetno kvalitetna i korisna na dobrobit hrvatskih gospodarstvenika i pridonijela je očuvanju brojnih radnih mjesta tijekom krize uzrokovane pandemijom Covid-19. U ovim teškim trenucima primite moje osobne izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja kao i uime hrvatske Vlade”, poručuje se u sućuti premijera Plenkovića.

Brzojav sućuti obitelji predsjednika Podravkine Marina Pucara, koji je umro u srijedu nakon teške bolesti u koprivničkoj bolnici u 50. godini života, uputio je i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković.

- Advertisement -

Najnovije objave