Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Na Cerinama održan 11. plivački kup grada Koprivnice, Petar Domanovac osvojio srebrno odličje

Najviše su se istaknuli Petar Domanovac sa srebrnom medaljom u 50 prsno, Marija Belčić s 4. mjestom u 50 leptir i Erik Petrić s 4. mjestom na 50 leptir i 100 slobodno

Preporučujemo

Na Gradskim bazenima Cerine prošle je subote održano 11. izdanje Plivačkog kupa grada Koprivnice u organizaciji Plivačkog kluba Cerine.

Ove godine nastupilo je oko 330 plivača iz 15 klubova (Medveščak, Mladost, Dubrava, ZPK, Sisak Janaf, Olimp-Zabok, Virovitica, ČPK, Međimurje, Peraja, Barok, Cerine, Trešnjevka, Gorica, Vitae).

Startalo se 1098 puta, u disciplinama 100 mješovito, 100 slobodno, 50 slobodno, 50 leptir, 50 leđno i 50 prsno.

Za PK Cerine nastupila su 33 plivača i plivačica: Tomislav Pob, Karlo Tratnjak, Teo Munić, Mislav Skvaža, Marija Belčić, Erik Petrić, Petar Domanovac, Domagoj Krapinec, David Dolenec, Marko Ferčec, Petar Junušić, Lorena Markušić, Erik Štefanec, Matej Antolaš, Franka Bebek, Fran Blažotinec, Niko Car, Ena Jendrašic, Paula Lovasić, Eva Novak, Sara Sambolek, Klara Stanković, Borna Strah, Ana Štauber, Izabela Brlečić, Tena Posavec, Jana Hraščanec, Ana Hren, Maria Rihtarić, Stella Kustić, Viktoria Voćanec, Ivan Voćanec i Vito Odako.

Najviše su se istaknuli Petar Domanovac sa srebrnom medaljom u 50 prsno, Marija Belčić s 4. mjestom u 50 leptir i Erik Petrić s 4. mjestom na 50 leptir i 100 slobodno.

Plivače su vodile trenerice Lana Kovač i Martina Gregurek, a Tomislav Sinjeri je otvorio natjecanje.

Otvaranju natjecanja prisustvovali su gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, članovi uprave Komunalca, Dubravka Horvat i Goran Međurečan i voditeljica bazena Sonja Šafar.

Najvrjedniji rezultate ostvarili su Tea Brakić iz Dubrave i Matej Bračko iz Međimurja.

U organizaciji natjecanja sudjelovali su Tomislav Sinjeri, Tomislav Kovačević, Nikola Domanovac, Lana Kovač, Predrag Žagar, Matija Rušak, Goran Rihtarić, Marija Pamuković i Martina Gregurek.

Iz kluba su zahvalili Podravki koja je osigurala poklone za sve natjecatelje, Kalimeru koji se pobrinuo za organizacijski odbor te Zajednici sportskih udruga grada Koprivnice i Komunalcu.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti