Srijeda, 21. veljače 2024.

Na koprivničkoj gradskoj tržnici otvoren restorančić Smutek–domaći kutek

Građani su ti koji najviše utjecali na to da se Komunalac odlučio na ovaj korak jer su osluškivali njihove potrebe i želje

- Oglas -

U petak je na ulazu u koprivničku gradsku tržnicu Komunalac otvorio mali restorančić Smutek – domaći kutek.

– Zašto domaći? Upravo zbog toga što će se na jelovniku naći svježe voće i povrće koje su u svojim vrtovima uzgojili prodavači na gradskoj tržnici. Naći će se tu i domaće kobasice i špek iz lokalnih mesnica ili pak sir i vrhnje od podravskih proizvođača mlijeka – istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Smutek je pozicioniran kao domaći kutek s ponudom domaćih proizvoda, najvećim dijelom s naše tržnice.

- Oglas -

Na Gradskoj tržnici u Koprivnici otvoren restorančić Smutek – domaći kutek

Otvoreno je mjesto za sve građane na kojem će se spojiti domaća prehrana i odgovoriti potrebama novih generacija za drugačijim načinom pripreme hrane. Ovo je zapravo nastavak kampanje poticanja građana da kupuju i konzumiraju domaće svježe proizvode koje na koprivničkom placu mogu kupiti netom nakon berbe.

Kupnjom od lokalnih proizvođača mogu biti sigurni da u gradu nema svježijih i kvalitetnijih proizvoda od onih na koprivničkom placu, a tom idejom vodili su se u Komunalcu kada su kretali u projekt Smuteka.

– Smutek je spoj tradicionalnog i modernog jelovnika kojemu su osnova proizvodi iz našeg kraja, a s obzirom na ubrzani stil života, potrebno nam je svima da se hranimo zdravije, a da obrok pripremimo brzo. Budući da sami za to često nemamo vremena, Smutek nudi rješenje – ističu iz Komunalca.

Građani su ti koji najviše utjecali na to da se Komunalac odlučio na ovaj korak jer su osluškivali njihove potrebe i želje.

- Oglas -

Osim sendviča i salata, u Smuteku se nude zdravi napitci – Smoothieji koji se pripremaju tek kad ih gosti naruče, a to je najbolja garancija kvalitete. Za one koji vole nešto konkretnije pojesti tu je nekoliko vrsta doručka s placa.

Sve vas pozivamo da degustirate ono što je pripremljeno na licu mjesta, uživate u domaćem ambijentu na terasi i da zajedno potičemo zdrav život, domaću proizvodnju i naše vrijedne koprivničke i podravske poljoprivrednike.

Okupljenima su se na otvorenju Smuteka obratile zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i članica uprave Komunalca Dubravka Horvat.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti