Utorak, 18. siječnja 2022.

Na području Podravine i Prigorja deset novih slučaja zaraze, jedna osoba preminula

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 452 slučajeva bolesti Covid-19

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza izuzetih uzoraka testiranih na SARS – CoV-2 virus na području županije u općoj populaciji potvrđeno 10 novih slučaja bolesti Covid-19.

Epidemiološka obrada kontakata novooboljelih osoba je u tijeku.

U OB Koprivnica preminula je jedna osoba iz opće populacije s pozitivitetom na SARS – CoV-2 virus, a riječ je o osobi starije životne dobi koja je u kliničkoj anamnezi imala značajan komorbiditet i liječila se uz potporu mehaničke ventilacije.

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 140 slučajeva bolesti COVID-19, sedam osoba je ozdravilo, a na bolničkom liječenju je ukupno 26 osoba.

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 452 slučajeva bolesti Covid-19.

S obzirom na epidemiološku situaciju i pojačanu lokalnu transmisiju koronavirusa Stožer apelira na sugrađane da se odgovorno ponašaju te strogo primjenjuju socijalnu distancu, izbjegavaju prostore u kojima se okuplja veći broj ljudi, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te poštuju odluku o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice.

Pridržavanje svih mjera i zdravstvenih uputa od ključne je važnosti jer samo odgovornim ponašanjem možemo smanjiti intenzitet širenje zaraze koronavirusa te time zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

- Advertisement -

Najnovije objave