6.1 C
Zagreb
Subota, 27. veljače 2021.

Na području Podravine i Prigorja nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Od početka pojave virusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 188 slučajeva bolesti Covid-19

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako nakon pristiglih nalaza na području županije nema novih slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2.

Jedna osoba je ozdravila, na bolničkom liječenju su tri osobe, a u ovom trenutku na području županije je 42 aktivnih slučajeva.

Od početka pojave virusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 188 slučajeva bolesti Covid-19, a u samoizolaciji trenutno se nalazi 132 osobe.

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te nose zaštitne maske sukladno odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice i odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Koprivničko-križevačke županije kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Najnovije objave