Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Na Praznik rada u Đurđevcu će ipak biti podjele graha

Djelatnici Restorana i pivnice Stari grad koji će pripremiti prvosvibanjski grah podijelit će ga uz poštivanje svih propisanih mjera zdravstvene sigurnosti

Preporučujemo

Povodom Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja tradicionalno se okupljaju građani da uz kuhani grah i u dobrom društvu obilježe tekovine rada i radničkih prava.

Ove godine nažalost zbog opasnosti po zdravlje uzrokovane Covid-19 virusom nije dozvoljeno okupljanje niti tradicionalna podjela graha pa će od prekida tradicije proslavu spasiti djelatnici Restorana i pivnice Stari grad koji će pripremiti prvosvibanjski grah i podijeliti ga uz poštivanje svih propisanih mjera zdravstvene sigurnosti svima koji svrate do utvrde Stari grad u petak, 1. svibnja, od 10 do 12 sati.

Porcije graha će biti dijeljene u zatvorenim posudama praktičnim za prenošenje, a konzumacija nije predviđena na otvorenom prostoru.

– Sukladno uputi Stožera civilne zaštite, Stožer civilne zaštite Đurđevca kontrolirat će zadržavanje osoba ispred utvrde u skladu s uputom da se ne stvaraju grupe veće od 5 osoba uz poštivanje mjera međusobnog razmaka – stoji na stranicama Grada Đurđevca.

Za teško pokretne sugrađane i osobe s invaliditetom sukladno mogućnostima i raspoloživim sredstvima osigurat će se dostava prvosvibanjskog graha pozivom na broj: 091/620-3294.

– Djelatnici Restorana i pivnice Stari grad provest će Praznik rada radno pa im se ovim putem u ime svih javno zahvaljujemo – ističu iz đurđevačke gradske uprave.

- Advertisement -

Najnovije objave