Subota, 24. veljače 2024.

Na Sveučilištu Sjever dodijeljene Rektorove nagrade za najuspješnije studente

Rektorovu nagradu student može primiti samo jedanput na istoj razini studija, a nagrada se sastoji od povelje i novčane nagrade

- Oglas -

Na Sveučilištu Sjever u Koprivnici svečano je dodijeljena Rektorova nagrada najuspješnijim studentima u akademskoj godini 2021./2022.

Ove godine je dodijeljeno 18 Rektorovih nagrada studentima s najboljim uspjehom u prošloj akademskoj godini, te četiri nagrade za najbolji studentski rad ili projekt za akademsku godinu 2021./2022, priopćeno je sa Sveučilišta.

– Vi ste najbolji od najboljih, a ova nagrada vas izdvaja iz prosjeka, priznanje je za vaš uspjeh te pokazatelj da uložen trud donosi rezultate koji su prepoznati – istaknuo je rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković.

- Oglas -

Ujedno je čestitao i profesorima te mentorima nagrađenih studenata. Uz rektora Sveučilišta, svečanosti dodjele Rektorove nagrade su nazočili i prorektori, pročelnici odjela i profesori Sveučilišta Sjever te obitelji nagrađenih studenata.

Rektorovu nagradu student može primiti samo jedanput na istoj razini studija, a nagrada se sastoji od povelje i novčane nagrade.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti