Subota, 4. prosinca 2021.

Nagrađeni najbolji đurđevački osnovnoškolci, srednjoškolci i njihovi mentori

Gradonačelnik je pozdravio okupljene i čestitao im na postignuti rezultatima na natjecanjima

Preporučujemo

U Muzeju Grada Đurđevca đurđevački su osnovnoškolci, učenici Strukovne škole Đurđevac i učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, zajedno sa mentorima zaslužnima za iznimna postignuća na županijskim i državnim natjecanjima, sudjelovali na prijemu kod gradonačelnika Hrvoja Jančija.

Gradonačelnik je pozdravio okupljene i čestitao im na postignuti rezultatima na natjecanjima. Naglasio je da je ponosan jer sudjelujući u natjecanjima učenici i njihovi mentori na najbolji mogući način promoviraju naš grad i školu.

– Iz godine u godinu sve je više nagrađenih što nam govori da se jako puno radi u sve tri naše škole na edukaciji nastavnika i djelatnika, ali i na uvođenju novih stvari i metoda u nastavi što u konačnici dovodi do ovako uspješnih rezultata – spomenuo je gradonačelnik.

Ravnatelj Danijel Domišljanović zahvalio je gradonačelniku na podršci te pohvalio ovu inicijativu koja će još više potaknuti učenike i mentore da i dalje nastave raditi.

Učiteljica Antonela Carek i učenik Ivan Jerbić su u ime mentora i učenika Osnovne  čestitali svima istaknuvši kako je potrebno puno truda bi se ostvarili rezultati koji su na ponos školi i Gradu.

Profesorica Marina Pejić iz Strukovne škole Đurđevac te profesor Zdravko Seleš iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva također su čestitali svim učenicima i mentorima koji su postigli odlične rezultate na natjecanjima, te su im zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju, dok su se u ime nagrađenih učenika na ovom velikom priznanju zahvalili, učenica Strukovne škole Marina Jendrašić te učenik Gimnazije Luka Rogoz.

Nakon svečanog djela gradonačelnik je učenicima i mentorima za postignuti uspjeh uručio prigodne poklone.

Najnovije objave