Subota, 1. travnja 2023.

NAGRADNJAČA Evo tko je osvojio poklon bon vrijedan 500 kuna u Marksu – očnom i slušnom centru

U Marksu iz Koprivnice u tijeku je sezonska rasprodaja sunčanih naočala do 50 posto poznatih svjetskih brandova. U ovom očnom i slušnom centru možete obaviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka, i to na najsuvremenijim uređajima. Centar se bavi i izradom i prodajom dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina, slušnih aparata i baterija...

Preporučujemo

Marks – očni i slušni centar iz Koprivnice za sve čitatelje portala Klikaj.hr pripremio je još jednu fenomenalnu nagradnjaču.

Daruje vam poklon bon u vrijednosti od čak 500 kuna, a iskoristiti ga možete za kupnju bilo kojeg proizvoda u njihovom bogatom asortimanu naočala i sunčanih naočala. Isto tako, u Marksu možete napraviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka na najsuvremenijim uređajima.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagradu je osvojila:

Vera Sabo

Čestitamo sretnoj dobitnici! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Marks - očni i slušni centar iz Koprivnice

Podsjetimo, u Marksu – očnom i slušnom centru iz Koprivnice u tijeku je sezonska rasprodaja sunčanih naočala do 50 posto poznatih svjetskih brandova, i to Ray Ban, Police, Guess, Vogue, Polaroid, Celine, Tom Ford, Persol, Dolce&Gabbana, Fendi, Dior, Tommy Hilfiger, Furla, Carolina Herrera, Max Mara, Fendi, Celine i Silhouette. Po jako povoljnim cijenama možete pronaći zaista odlične i moderne sunčane naočale.

Vrhunski opremljene prostorije Marks centra nalaze se u poslovnoj zgradi Martinovki u Generalićevoj ulici 3 u samom središtu Koprivnice, a svojim klijentima nudi zaista veliku ponudu.

U ovom očnom i slušnom centru možete obaviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka, i to na najsuvremenijim uređajima. Centar se bavi i izradom i prodajom dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina, slušnih aparata i baterija.

U ponudi imaju veliki izbor okvira vodećih svjetskih brandova: Ray Ban, Dolce&Gabanna, Vogue, Emporio Armani, Police, Furla, Carolina Herrera, Tom Ford, Guess, Tommy Hilfiger, Max Mara, Fendi, Celine, Silhouette i Polaroid.

Isto tako, ondje vas očekuje i veliki izbor dječjih dioptrijskih i sunčanih naočala, naočalne leće vodećih svjetskih proizvođača Essilor i Rodenstock. Specijalizirani su za progresivne i uredske naočale, a uz slušni aparat gratis možete dobiti i kompletne dioptrijske naočale. Mali popravci također su besplatni.

Valja naglasiti i da je Marks ugovoreni partner HZZO-a za naočale i slušna pomagala.

Više o Marksu – očnom i slušnom centru možete saznati na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.marks.hr, na njihovoj Facebook stranici , na njihovom Instagramu ili putem e-maila: info@marks.hr. Kontaktirati ih možete i na broj 091/4500-654, a radno vrijeme im je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti