Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Nakon dvije godine ponovno možete putovati dječjim božićnim vlakom Tin-express

Dječjim božićnim vlakom moći ćete putovati od 27. studenoga 2022. do 6. siječnja 2023. iz Zagreba, Rijeke, Slavonskog Broda, Osijeka, Vinkovaca, Varaždina, Čakovca, Bjelovara, Koprivnice i Splita

Preporučujemo

Pripremite se za putovanje najljepšim vlakom te za veselo druženje i raspoloženje. Naime, nakon dvije godine vraća se dječji božićni vlak Tin-express.

Ove ćete godine dječjim božićnim vlakom moći putovati od 27. studenoga 2022. do 6. siječnja 2023. iz Zagreba, Rijeke, Slavonskog Broda, Osijeka, Vinkovaca, Varaždina, Čakovca, Bjelovara, Koprivnice i Splita.

Također, Tin-express će voziti i na Delničku adventsku bajku 17. prosinca s polaskom iz Zagreba u 12.53 sati i povratkom iz Delnica u 19 sati te dolaskom u Zagreb u 21.34 sati.

Djed Božićnjak će svakom djetetu u vlaku uručiti i poseban dar.

“Naš Djed Božićnjak umjesto sobova dolazi vlakom jer ima toliko darova da mu ne stanu u saonice, a djeca koja su putovala božićnim vlakom tvrde da je brada našeg Djeda Božićnjaka prava”, istaknuli su iz HŽ-a.

Karte za vožnju Tin-expressom su u prodaji, a detalje možete pročitati OVDJE.

Nadalje, HŽ Putnički prijevoz ima i posebne pogodnosti tijekom zagrebačkog Adventa. Sve informacije možete pronaći OVDJE.

Veseli će biti i oni koji idu na klizanje u Zagreb. Naime, od 26. studenoga 2022. do 7. siječnja 2023. na klizalište Ledeni park moći će doputovati vlakom uz 50 posto popusta te kupiti ulaznice po povoljnim cijenama. Detalji OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti