Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Advent u Novigradu Podravskom

Domaće tvrtke i OPG-ovi prodavat će na štandovima vlastite proizvode, a dio proizvoda ćete moći kupiti po povoljnim cijenama

Preporučujemo

Općina Novigrad Podravski u suradnji sa Župom Rastanak svetih apostola i udrugama s općinskog područja organizira ‘Advent u Novigradu Podravskom’ koji će se održavati od 10 do 11 sati svake adventske nedjelje na podiju ispred crkve.

U nedjelju, 27. studenoga, velečasni Ljuban Škraba će nakon mise posvetiti adventski vijenac i održati obred paljenja prve svijeće. Obred paljenja ostalih svijeća održavat će se i idućih adventskih nedjelja.

Domaće tvrtke i OPG-ovi prodavat će na štandovima vlastite proizvode. Dio proizvoda moći ćete kupiti po povoljnim cijenama jer proizvođaču razliku do pune cijene nadoknađuje Općina.

Također, svake nedjelje članovi domaćih udruga poslužit će vas besplatnim prigodnim jelom i pićem – kuhano vino, čaj i čaj s rumom.

Koprivnički restorančić Smutek priprema degustaciju digane zlevanke od koprive i kolača od mrkve te po promotivnim cijenama kupnju zanimljivih kolača, a čarobne pakete po promotivnim cijenama pripremili su i bazeni Cerine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti