Utorak, 21. svibnja 2024.

Nakon predsjednika Jakobušića, iz Hajduka odlazi i trener Karoglan

Momčad će do kraja sezone voditi Karoglanov pomoćnik Jure Ivanković (38), priopćila je na izvranrednoj konferenciji za novinare vršiteljica dužnosti predsjednice kluba Marinka Akrap

- Oglas -

Mislav Karoglan više nije trener splitskog Hajduka, koji je priopćio raskid ugovora s njim samo nekoliko sati nakon što je nadzorni odbor objavio smjenu predsjednika uprave Lukše Jakobušića.

Karoglanu su presudili očajni rezultati u 2024. godini, Hajduk je u nizu od četiri poraza zaredom te je ispao iz borbe za naslov prvaka i za osvajača Kupa.

Momčad će do kraja sezone voditi Karoglanov pomoćnik Jure Ivanković (38), priopćila je na izvranrednoj konferenciji za novinare vršiteljica dužnosti predsjednice kluba Marinka Akrap.

- Oglas -

Nadzorni odbor splitskog Hajduka odlučio je smijeniti predsjednika kluba Lukšu Jakobušića nakon tri i pol godine na čelu kluba i pola godine prije isteka mandata.

Jakobušića je “glave” došao nedjeljni poraz Hajduka kod Rijeke (0-1), četvrti uzastopni splitskog kluba kojim se Hajduk navjerojatnije oprostio od bitke za naslov prvaka.

Hajduk je pod vodstvom Jakobušića osvojio dva Kupa.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti