Petak, 29. rujna 2023.

NAPETA UTRKA Idemo pomoći Adventu u Varaždinu da bude proglašen najljepšim u Hrvatskoj

Snagu i zajedništvo sjevera Hrvatske imate priliku pokazati do srijede, 12. siječnja, točno u ponoć, kada će se prestati brojati glasovi

- Advertisement -

U tijeku su izbori za najljepše advente diljem Hrvatske u organizaciji portala Gradonačelnik.hr, a od 33 grada i četiri općine koje su se prijavile na ovaj izbor, sjever Hrvatske predstavljali su općina Mače te gradovi Zlatar i Varaždin, piše Zagorje International.

No, prema dosadašnjem broju lajkova na službenoj Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr, među prvih 10 najljepših adventa sa sjevera Hrvatske, ušao je samo varaždinski advent, po mnogima i jedan od najljepših ove godine.

Dva super favorita koja se izmjenjuju na vodećoj poziciji su Advent u Osijeku i Advent u Varaždinu, no pomaci se događaju i na ostatku top 10 liste pa je sad već svaki glas bitan i može napraviti razliku.

- Advertisement -

Da titula najljepšeg adventa doista i ode na sjever Hrvatske, potrebno je zajedništvo svih žitelja sjevernih županija. Sve što trebate učiniti, jest kliknuti “sviđa mi se“ ispod fotografija varaždinskog adventa na Facebook stranici Gradonačelnik.hr. Da vam olakšamo posao, kliknite lajk ispod fotografija koje se nalaze OVDJE.

Pripazite, lajkovi koji će se uzimati u obzir, su samo oni koje ostavite ispod glavne objave na službenoj Facebook stranici, dok lajkovi koje dajete na podijeljenim objavama ne vrijede.

Snagu i zajedništvo sjevera Hrvatske imate priliku pokazati do srijede, 12. siječnja, točno u ponoć, kada će se prestati brojati glasovi, a pobjednici u kategorijama gradova i općina bit će proglašeni u četvrtak, 13. siječnja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti