Utorak, 28. svibnja 2024.

Nataša Mikuš Žigman novo je Podravkino kadrovsko pojačanje

Mikuš Žigman funkciju državne tajnice obnašala je od 2016., a prije toga, između ostalog, bila je i ravnateljica Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU

- Oglas -

Podravka je dobila novo kadrovsko pojačanje. Naime, Nataša Mikuš Žigman, dosadašnja državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, obnašat će funkciju direktorice sektora Poslovna održivost i zelena transformacija.

Radi se o sektoru koji je formiran u prošloj godini, kada je na snagu stupila nova organizacija kompanije, sa svrhom uspostave, standardizacije i poboljšavanja poslovnih procesa i najboljih praksi kompanije, upravljanje održivim razvojem i nefinancijskim izvještavanjem te identifikacije potencijala za korištenje potpora, poticaja i bespovratnih sredstava, priopćili su koprivničke kompanije.

Mikuš Žigman funkciju državne tajnice obnašala je od 2016., a prije toga, između ostalog, bila je i ravnateljica Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU te Business Development Manager u Britanskom savjetu za kulturne veze.

- Oglas -

Obnašala je i ključne funkcije u Središnjem državnom uredu za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova EU te Ministarstvu europskih integracija. Bogatu karijeru u državnoj i javnoj službi gradila je više od dvadeset godina.

Sveučilišno obrazovanje stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Dodatno, na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu stekla je zvanje sveučilišne specijalistice ekonomike Europske unije, a na britanskom Sveučilištu Sussex magistre suvremenih europskih studija.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti