Subota, 26. studenoga 2022.

Ne propustite Black Weekend na koprivničkim bazenima Cerinama uz sjajne popuste

Uživajte u sauniranju i pretvorite svoj dan u vrhunski trenutak opuštanja i relaksiranja

Preporučujemo

Wellness & Spa zona na koprivničkim bazenima Cerine ovog vikenda, od 25. do 27. studenog, časti odličnim popustom od 50% na ulaznicu 2 sata saune i bazena. Po cijeni od samo 40 kuna (5,31 eura) za 2 sata. Uživajte u sauniranju i pretvorite svoj dan u vrhunski trenutak opuštanja i relaksiranja.

Na izboru su vam tri vrste sauna: panoramska finska sauna koja pruža veličanstveni pogled na zalazak sunca, unutarnja finska sauna i bio sauna.

Zbog visoke temperature boravak unutar saune ograničen je na maksimalno 15 minuta, a preporučeni boravak je 8 do 12 minuta u tri ciklusa s odmorom i hlađenjem između ciklusa. Zrak je moguće dodatno ovlažiti te istodobno aromatizirati polijevanjem vrućeg vulkanskog kamenja vodom u koju se dodaju razna eterična ulja.

Nakon svakog odlaska u saunu, tijelo treba ohladiti tuširanjem, a za one hrabrije tu se nalazi i drvena bačva s hladnom vodom.

Da bi raspoloženje bilo još i bolje ovog vikenda u Caffe baru Cerine očekuje vas posebna ponuda zimskih napitaka po promotivnim cijenama, i to vruća čokolada s borovnicama i kuhano vino, a za sve slatkoljupce tu su i slasne palačinke, ali i gin tonic za osvježenje.

Priuštite sebi i svom tijelu pauzu od svakodnevnih obveza i uživajte u Black Weekend ponudi koprivničkih bazena Cerine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti