Utorak, 6. prosinca 2022.

NEPOPRAVLJIV Policajci presretačem ulovili pripitog mladića kojem je poništena vozačka dozvola

Za počinjene prekršaje 21-godišnjaku prijeti izricanje kazne zatvora do 120 dana i ukupna novčana kazna u iznosu od 65.000 kuna

Preporučujemo

U subotu u 20.30 sati van naselja u Margečanu policajci su presretačem zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 21-godišnjak.

Nadzorom je utvrđeno da upravlja vozilom u vrijeme kada mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom B kategorije te mjera trajnog poništenja vozačke dozvole, odnosno upravljao je vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima bilo koje kategorije.

Također, utvrđeno je da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 0,68 promila te da je recidivist u činjenju istovrsnih prometnih prekršaja.

Zbog svega toga, doveden je i zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja, nakon čega je uhićen i uz optužni prijedlog doveden prekršajnoj sutkinji Općinskog suda u Varaždinu koja mu je odredila zadržavanje do 15 dana, nakon čega je predan u zatvor u Varaždinu.

Za počinjene prekršaje 21-godišnjaku prijeti izricanje kazne zatvora do 120 dana i ukupna novčana kazna u iznosu od 65.000 kuna.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti