Ponedjeljak, 2. kolovoza 2021.

Neven Bosilj i službeno preuzeo dužnost gradonačelnika Varaždina, najavio odblokiravanje ljudi na Facebooku

Novi gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj zahvalio je građanima na ukazanom povjerenju

Preporučujemo

U utorak je u varaždinskoj Gradskoj vijećnici održana primopredaja izvršnih ovlasti između izabranog gradonačelnika dr.sc. Nevena Bosilja (SDP) i dosadašnjeg gradonačelnika dr.sc. Ivana Čehoka.

Primopredaji su prisustvovali i novi zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković te dosadašnji zamjenici Zlatan Avar i Sandra Malenica.

Novi gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj zahvalio je građanima na ukazanom povjerenju.

“Trudit ću se da ih ne iznevjerim. Bit ću inženjerski kratak i konkretan. Danas smo dobili tri dokumenta u cilju proklamirane transparentnosti za koju smo rekli da će nam biti jedna od glavnih niti vodilja. Sve dokumente koje smo preuzeli će gradske službe objaviti na internetskoj stranici Grada Varaždina kako bi bili dostupni, ne samo mojem zamjeniku Miroslavu Markoviću i meni, već cjelokupnoj javnosti”, rekao je Bosilj.

Najavio je i kako će svim građanima ponovno dati mogućnost da komentiraju na službenim Facebook stranicama Grada Varaždina, odnosno blokirani će biti odblokirani.

Uz svog zamjenika Miroslava Markovića nakon primopredaje je krenuo u obilazak svih gradskih ureda i službenika.

“Želimo se upoznati sa svima iako smo ih kao gradski vijećnici u zadnje četiri godine većinom upoznali. Napravit ćemo inicijalne sastanke, nakon toga ćemo krenuti sa sastancima s pročelnicima i krenuti raditi”, poručio je varaždinski gradonačelnik.

Dosadašnji gradonačelnik Ivan Čehok zahvalio je svojim zamjenicima i svim djelatnicima gradske uprave te naglasio kako novom gradonačelniku i njegovom zamjeniku ostavljaju grad koji ima velik investicijski potencijal.

Čestitao je novom gradonačelniku i svim gradskim vijećnicima istaknuvši kako se trenutno na području Varaždina radi dobrim intenzitetom što novoj vlasti daje odličnu osnovu za rad.

Najnovije objave