Subota, 23. listopada 2021.

NEVJEROJATNO Garić protiv Ferdinandovca napravio šest izmjena, sad bi mogli izgubiti pobjedu za zelenim stolom

Utakmicu je sudio Ante Vicić iz Voćina, a nevjerojatna je činjenica da nitko od tri suca plus delegat utakmice Ivan Tomić nije vidio što se događa, pa čak ni nakon utakmice

Preporučujemo

Rijetko viđen propust dogodio se na utakmici Garića i Ferdinandovca proteklog vikenda u Četvrtoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Naime, domaća momčad Garića napravila je šest izmjena tijekom utakmice, što nije dopušteno, već svaka ekipa smije napraviti najviše pet promjena.

Utakmicu je sudio Ante Vicić iz Voćina, a nevjerojatna je činjenica da nitko od tri suca plus delegat utakmice Ivan Tomić nije vidio što se događa, pa čak ni nakon utakmice. Službeni zapisnik jasno navodi šest izmjena kod domaće ekipe, od čega su dvije bile u 90. minuti.

Kako smo doznali, nogometni klub Ferdinandovac uputio je žalbu na Savez, a uobičajena je praksa da se kod ovakvih situacija utakmica registrira rezultatom 3:0 za momčad koja nije napravila previše izmjena. Nakon tvrdih 90 minuta u kojoj je Ferdinandovac minimalno poražen moglo bi se dogoditi da upišu pobjedu za zelenim stolom.

Što će naposljetku biti saznat ćemo narednih dana.

 

Najnovije objave