Utorak, 27. rujna 2022.

Nikola Mihočka novi-stari predsjednik đurđevačkog Šahovskog kluba Picok

Novi-stari predsjednik zahvalio je svima na radu te je čestitao novoizabranom klupskom vodstvu poželjevši im puno uspjeha u mandatnom razdoblju

Preporučujemo

Proteklog je tjedna održana redovna izborna skupština đurđevačkog Šahovskog kluba Picok.

Na sjednici koju je otvorio predsjednik Nikola Mihočka podnesena su izvješća o radu i financijskom poslovanju.

Prošla godina je bila jedna od najuspješnijih u klupskoj povijesti, a to bilježe izvrsni rezultati članova.

Seniorke su osvojile 3. mjesto u 1. hrvatskoj ligi za seniorke u ubrzanom šahu i 7. mjesto u 1. hrvatskoj ligi za seniorke u standardnom šahu. Juniori su osvojili 1. mjesto u 2. juniorskoj ligi i po prvi puta se plasirali u 1.juniorsku ligu, a kadeti su osvojili 3. mjesto na neslužbenom Europskom online prvenstvu.

Najveći uspjeh su postigle klupske kadetkinje koje su postale ekipne prvakinje Hrvatske po treći puta u posljednjih pet godina.

U pojedinačnoj konkurenciji, najveći uspjeh je postigao Gabriel Kapitanić koji je postao državnim prvakom u ubrzanom šahu. Gabriel je bio i državni doprvak u standardnom šahu te se plasirao u sredinu poretka na Europskom kadetskom prvenstvu. Veliki uspjeh je postigla i Ema Bevanda osvojivši 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za juniorke i 10. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za seniorke.

Nakon što su izvješća jednoglasno prihvaćena, razriješena su dužnosti sva dosadašnja klupska tijela te su izabrani su novi članovi upravnog odbora.

Za predsjednika kluba ponovno je izabran Nikola Mihočka, a osim njega u upravni su odbor izabrani Marin Domović, Vjekoslav Čordašev, Mladen Roštan i Dario Kapitanić.

U nadzorni odbor izabrani su Petar Carek, Gordan Fuček i Martin Ivandija. Za tajnika kluba je izabran Marin Domović, a za blagajnika Vjekoslav Čordašev.

Novi-stari predsjednik zahvalio je svima na radu te je čestitao novoizabranom klupskom vodstvu poželjevši im puno uspjeha u mandatnom razdoblju.

- Advertisement -

Najnovije objave