Subota, 15. lipnja 2024.

Nives Svetec uveseljava nas svježim povrćem na koprivničkom placu

Na koprivničkom placu Nives svakog tjedna nudi raznovrsno povrće, a u uzgoju povrća na čak devet hektara pomaže cijela obitelj

- Oglas -

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo iz Hrastovskog kod Ludbrega koje vodi Nives Svetec već se dva desetljeća bavi uzgojem raznovrsnog povrća.

Na koprivničkom placu Nives svakog tjedna nudi raznovrsno povrće, a u uzgoju povrća na čak devet hektara pomaže cijela obitelj.

Nives voli ovaj posao iako je težak te se njime misli i dalje baviti. Kaže kako su ove godine najbolje išle presadnice svih vrsta povrća, a trenutno je aktualna rajčica, krumpir, krastavci za kiseljenje te drugo sezonsko povrće koje OPG Svetec prodaje i na drugim podravskim tržnicama.

- Oglas -

Njezin stol broj 78 na koprivničkom placu uvijek je prepun svježeg povrća kojeg su prepoznali i kupci pa se rado iznova vraćaju k Nives po namirnice za juhe, salate i priloge, a uz to uvijek dobiju i vedar osmijeh ove mlade povrtlarke.

– Povjerenstvo za dodjelu certifikata utvrdilo je da se OPG Nives Svetec na površini od 9 hektara od ožujka do prosinca bavi proizvodnjom sljedećih poljoprivrednih proizvoda: krastavci, rajčica, feferoni, salata, paprika, peršin, celer, mrkva, krumpir, cikla, cvjetača, kelj, grah, mahune, tikvice, brokula, dinje, lubenica, poriluk, kukuruz šećerac, pastrnjak, presadnice povrća – istaknuto je na internet stranicama koprivničkog Komunalca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti