Subota, 21. svibnja 2022.

NK MLADOST MOLVE ‘Želja nam je boriti se za naslov prvaka u Prvoj ŽNL’

U zimskom prijelaznom roku cilj im je u Mladosti pojačati se s dva kvalitetna igrača, a nestrpljivo iščekuju i povratak s privremenog rada "Bočkaja s Krbuljina" Mihokovića kako bi bili u proljeće još bolji i opasniji

Preporučujemo

Nogometaši Mladosti iz Molvi odigrali su jako dobro prvi dio sezone u Prvoj ŽNL i nakon 13 odigranih kola zauzeli treće mjesto s 32 boda. Upisali su 10 pobjeda, dva remija i samo jedan poraz, uz gol razliku 28:11. Vodeći dvojac, Sloga iz Koprivničkog Ivanca i Bratstvo iz Kunovca, bježi im samo jedan bod i u drugom dijelu prvenstva očekuje nas super zanimljiva utrka za prvaka.

Nakon one krizne “pandemijske” “poluigrane” sezone i povratka u kakvu-takvu normalu, sezona 2020./2021. je za Molvarce uspješno završena na trećem mjestu s osvojenih 56 bodova u seniorskoj konkurenciji, a uspješno je odigrana i sezona pet selekcija njihovog omladinskog pogona (U-9, U-11, U-13, U-15 i U-17).

U novu sezonu, 2021./2022., uprava je krenula još ambicioznije te je jesenski dio završen dakle pri samom vrhu.

“U ljetu je, na obostrano zadovoljstvo, trener prve momčadi ostao Mario Kos, a napustilo nas je nekoliko odličnih, prije svega momaka i nogometaša, a to su Belobrk, Šostarec, Bajsić i Balala te ljubimac tribina i ‘zmaj od Krbuljina’ (nagrada najboljem igraču sezone od navijača, op.a.) Mihael Mihoković, koji je privremeno otišao zbog posla u inozemstvo. S druge strane, došlo nam je isto toliko drugih odličnih nogometaša, a to su Jaković, Šignjar, Šklebar i Kurtanjek. Posebno smo ponosni na povratak Tube i Popeca, tako da smo uspjeli vratiti sve domaće igrače u Mladost”, istaknuo je Josip Kolar, tajnik kluba.

Močile - Mladost Molve

Polusezona je odigrana samo s jednim porazom te su u Molvama izuzetno zadovoljni treniranjem, pristupom i postignutim rezultatom.

“Ako nas zaobiđu ozljede do kraja sezone i ako se poklope rezultati, nadamo se boriti za sam vrh tablice, a još smo aktivni i u četvrtini finala Županijskog kupa u kojem je cilj doći čim dalje”, dodao je Kolar.

U zimskom prijelaznom roku cilj im je u Mladosti pojačati se s dva kvalitetna igrača, a nestrpljivo iščekuju i povratak s privremenog rada “Bočkaja s Krbuljina” Mihokovića kako bi bili u proljeće još bolji i opasniji.

“Moramo naglasiti i rad s pet mlađih selekcija, imamo preko 60 klinaca i klinceza, s kojima rade trener Marić, Jagar i Kokša, a kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na uspjesima i predanom radu s djecom i želimo da samo tako i dalje nastave”, kazao je Kolar.

Funkcioniranje kluba odvija se, dodaje, nesmetano zahvaljujući potpori Općini Molve na čelu s načelnikom Zdravkom Ivančanom te mnogobrojnim sponzorima i simpatizerima.

“I njima se ovom prilikom zahvaljujemo na pomoći i podršci. Također, ne smijemo zaboraviti ni naše vjerne navijače “Krbuljin boyse” koji vjerno prate klub i zdušno navijaju i doma i u gostima. Puno nam to znači i hvala im na tome. Na kraju bismo još svim članovima, simpatizerima i navijačima NK Mladosti Molve htjeli zaželjeti miran i blagoslovljen Božić te sretnu, zdravu i uspješnu 2022. godinu”, zaključio je Kolar.

- Advertisement -

Najnovije objave