Nedjelja, 1. listopada 2023.

Noć knjige u đurđevačkoj knjižnici posvećena svetom Jurju zaštitniku grada

Đurđevačka knjižnica imala je velike planove i pripremljene mnogobrojne aktivnosti, no zbog trenutne situacije sve aktivnosti su odgođene

- Advertisement -

Bliži se 23. travanj, dan kada se obilježava Noć knjige, a ujedno i Dan Grada Đurđevca. Gradska knjižnica Đurđevac imala velike planove i pripremljene mnogobrojne aktivnosti kojima bi se obilježili ova dva posebna dana, no zbog trenutne situacije sve aktivnosti su odgođene.

– Ovogodišnja Noć knjige posvećena je knjigama koje su mijenjale svijet pa je Gradska knjižnica Đurđevac istu posvetila zaštitniku našega Đurđevca, svetom Jurju te osmislila kreativne natječaje – stoji na stranicama đurđevačke knjižnice.

Zavirite u plakate, pronađite neku aktivnost koja se sviđa vama ili vašoj djeci. Crteže i priče djece šaljite na mail: gradska.knjiznica@djurdjevac.hr.

- Advertisement -

Od pristiglih crteža odabrat će se najuspješnije crteže, priče i komentari te će se dobitnike nagraditi slikovnicama i knjigama koje će stići dobitnicima na adresu.

“I još jedna poruka… Znamo da Vi, baš kao i mi, nestrpljivo čekate ponovno otvaranje knjižnice i ulazak u tajanstveni svijet knjiga. Nedostajete nam i veselimo se novim susretima i događajima na kojima ćemo svi zajedno uživati. Do tada, čuvajte sebe i svoje bližnje! Vidimo se uskoro!”, rekla je ravnateljica knjižnice Bernarda Ferderber.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti