Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Nogometaši Radnika Križevci nisu uspjeli do kvalifikacija za Prvu ligu, ali mogu biti ponosni na sve što su učinili

Momčad Radnika Križevci u srijedu još u finalu Županijskog kupa igra u Virju protiv četvrtoligaša Ferdinandovca

- Oglas -

Završila je sezona u Drugoj nogometnoj ligi. Opatija je osvojila naslov, a kvalifikacije ipak nije uspjela uloviti momčad Radnika iz Križevaca, koja završava na četvrtom mjestu.

U posljednjem, 30. kolu Purgeri su gostovali u Karlovcu i izgubili s 2:0. Domaćin je oba pogotka postigao već na početku susreta. U četvrtoj minuti strijelac je bio Kurečki, a u devetoj Matiazh.

S drugog mjesta u kvalifikacije će stoga Kustošija koja je na domaćem terenu minimalnim rezultatom pobijedila prvaka, Opatiju. Strijelac pogotka vrijednog sva tri boda bio je Bizjak u trećoj minuti.

- Oglas -

Križevčani imaju za dosta toga žaliti jer su većinu prvenstva proveli na prvom, odnosno drugom mjestu, no u samo finišu prvenstva događale su se u najmanju ruku čudne stvari i ispalo je tako kako jest.

No, Purgeri su igrali odličan, atraktivan i efikasan nogomet, pokazali se u jako dobrom svjetlu i svi u klubu na sebe trebaju biti ponosni. Prva sezona u Drugoj ligi, dobili su i licencu za viši rang, dakle, sve govori u prilog tome da križevački klub raste iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu.

Ljestvica: Opatija 64, Kustošija 61, Mladost Ždralovi 60, Radnik Križevci 58, Karlovac 56…

Momčad Radnika Križevci u srijedu još u finalu Županijskog kupa igra u Virju protiv četvrtoligaša Ferdinandovca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti