6.3 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

Nova pobjeda rukometašica Podravke Vegete u domaćem prvenstvu, naslov je sve bliže

Ova dva protivnika već u nedjelju ponovno će na teren, ali će na papiru domaćin biti Umag. Zaostala utakmica Prve HRL u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani počinje u 16 sati

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete uspješno su položile još jedan ispit u domaćem prvenstvu.

U subotnjoj utakmici ekipa Antonija Pranjića slavila je protiv trećeplasiranog Umaga rezultatom 29:22 (17:13).

Najefikasnija u redovima Podravke Vegete bila je Lamprini Tsakalou koja na kraju sezone napušta Koprivnicu i karijeru će nastaviti u njemačkom Thüringeru.

Lea Franušić dodala je četiri gola, a po tri puta mrežu Umaga tresle su Aneja Beganović, Dejana Milosavljević i Dijana Mugoša.

Kod gošći tri su igračice postigle po pet golova, i to Nataša Miočinović, Ines Lisjak i Tina Barišić. Četiri gola postigla je Ana Jajčević. U strijelce su se kod Umaga upisale još samo Kristina Plahinek i Andrea Pavković. Premalo za nešto više napraviti u Koprivnici.

Ova dva protivnika već u nedjelju ponovno će na teren, ali će na papiru domaćin biti Umag. Zaostala utakmica Prve HRL u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani počinje u 16 sati.

Na ljestvici Podravka Vegeta nakon 16 odigranih susreta ima isto toliko pobjeda. S obzirom na to da su Kokice upisale dvije pobjede protiv drugoplasirane zagrebačke Lokomotive, koprivnička ekipa sve je bliže naslovu prvaka.

Najnovije objave