Subota, 25. lipnja 2022.

Novi oboljeli u Koprivničko-križevačkoj županiji, na respiratoru bolesnice iz staračkog doma

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je zabilježeno 25 osoba pozitivnih na koronavirus. Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem još jednom apelira na građane da se pridržavaju svih propisanih općih mjera i uputa zaštite

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije upravo je izvijestio javnost kako je nakon pristiglih rezultata epidemiološkog testiranja uzoraka potvrđeno još jedno oboljenje COVID-19 infekcijom na području županije. Riječ je o osobi iz zdravstvenog sustava, a u tijeku je epidemiološka obrada potencijalnih kontakata oboljele osobe.

Dvije pacijentice iz Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica, koje su bile hospitalizirane u koprivničkoj Općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek” danas su zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja te uz potporu mehaničke ventilacije prebačene u Kliničku bolnicu Dubrava u kojoj se zbrinjavaju teži klinički pacijenti.

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je zabilježeno 25 osoba pozitivnih na koronavirus.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem još jednom apelira na građane da se pridržavaju svih propisanih općih mjera i uputa zaštite te da uz odgovorno ponašanje održavaju socijalnu distancu i brinu o higijeni kako bi situacija sa širenjem zaraze i dalje bila pod nadzorom.

- Advertisement -

Najnovije objave