Petak, 3. veljače 2023.

Novo izdanje Bass Madnessa u subotu će razdrmati koprivnički FUNK

Za niske frekvencije i plesno raspoloženje uz Vibration addict i Nettle crew pobrinut će se i jedan od najaktivnijih dub producenata na domaćoj sceni, Dr. Obi AmplyFayah sa DJ setom, te Lucy Lu i Inka sa drum n bass i dubstep setovima

Preporučujemo

U subotu, 1. listopada s početkom u 17 sati u koprivničkom FUNK-u održat će se šesti po redu Bass Madness u organizaciji Udruge Kopriva.

”Ove jeseni u goste nam dolazi Vibration addict soundsystem iz Istre kako bi koprivnička publika po prvi put osjetila kako zvuči sound sa šest bass kutija ili scoopova! Naravno, svoj dio programa upotpunit će i naš, koprivnički, Nettle sound!

Za niske frekvencije i plesno raspoloženje uz Vibration addict i Nettle crew pobrinut će se i jedan od najaktivnijih dub producenata na domaćoj sceni, Dr. Obi AmplyFayah sa DJ setom, te Lucy Lu i Inka sa drum n bass i dubstep setovima!

Program ćemo obogatiti predavanjem o povijesti i izradi dreadlocksa (17.00) i projekcijom dokumentarca Brain Holidays – “Bite of Paradise” prije samog glazbenog programa (18.00).

Pozivamo sve raspoložene za zadnji ples na otvorenom da nam se pridruže u subotu i podrže svoje lokalne soundsysteme!”, poručuju organizatori.

Aktivnosti financiraju Ministarstvo kulture i medija RH, Koprivničko – križevačka županija i Grad Koprivnica.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti