Utorak, 6. lipnja 2023.

Obavijest mještanima s područja općine Novigrad Podravski o podjeli uskrsnica

Uskrsnica se može podići uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine ili druge potvrde o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana

Općina Novigrad Podravski obavještava mještane s područja općine da će se osobama starijim od 60 godina i onima koji nemaju primanja ili su im stalna mjesečna primanja manja od 2100,01 kuna isplatiti uskrsnica u iznosu od 200 kuna te prigodan poklon.

Raspored isplate:

  • 11. travnja u društvenom domu Borovljani od 10 do 10.20 sati
  • 11. travnja u društvenom domu Vlaislav od 10.30 do 10.50 sati
  • 11. travnja u vatrogasnom domu Delovi od 11 do 11.30 sati
  • 12. i 13. travnja u dvorani ZKF u sklopu vatrogasnog doma Novigrad Podravski od 10 do 13 sati

Uskrsnica se može podići uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine ili druge potvrde o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana.

Kako se ne bi stvarale gužve i kako bi se osigurala propisana fizička distanca te sprovodile ostale mjere zaštite od zaraze koronavirusom na podjelu uskrsnog dara u Vatrogasni dom Novigrad Podravski putem pismenih obavijesti pozivat će se kontrolirani broj ljudi .

“Ako trebate biti u samoizolaciji ili imate simptome zaraze molimo vas da ne dolazite. Obavijestite nas na broj 048/832-133 ili na bilo koji drugi pogodan način. Vaš uskrsni dar će vas čekati koliko god je potrebno da ga podignete dok prestane trajati samoizolacija ili dok ne nestanu simptomi zaraze”, istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti