Subota, 20. travnja 2024.

Obavijest o isplati božićnica umirovljenicima i osobama s invaliditetom s koprivničkog područja

Isplata će se obavljati putem financijske usluge Hrvatske pošte i sukladno popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

- Oglas -

U utorak, 1. prosinca, u Koprivnici počinje isplata božićnica umirovljenicima u iznosu od 200 kuna.

Isplata će se obavljati putem financijske usluge Hrvatske pošte i sukladno popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje na kojem je 1337 umirovljenika.

Božićnice bi umirovljenicima trebale biti isplaćene najkasnije do 11. prosinca.

- Oglas -

Pravo na božićnicu ostvaruju umirovljenici s koprivničkog područja čija ukupna mirovina, tuzemna i inozemna, za listopad 2020., s dodacima ne prelazi 2.000 kuna.

“U slučaju da netko od umirovljenika, koji zadovoljava propisane uvjete za dobivanje božićnice istu ne dobije do dana 11. prosinca slobodno se može obratiti službenicima Grada Koprivnice, Upravnog odjela za društvene djelatnosti, prizemlje soba broj 2 u periodu od 11. do 18. prosinca od 9 do 13 sati. Prilikom dolaska potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i izvadak od mirovine za listopad ili studeni”, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

Pravo na božićnicu imaju i korisnici osobne invalidnine s prebivalištem na koprivničkom području.

Isplata božićnica osobama s invaliditetom ostvaruje se temeljem popisa korisnika Centra za socijalnu skrb u Koprivnici, a ista će se isplaćivati izravno na tekući/žiro račun korisnika te iznimno 98 korisnika, koji nemaju žiro/tekući račun, isplata će biti izvršena putem Hrvatske pošte.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti