Petak, 2. lipnja 2023.

Obavijest o održavanju javne tribine o zakupu poljoprivrednog i neizgrađenog građevinskog zemljišta u Koprivničkom Ivancu

Zainteresirani mještani koji se planiraju javiti na natječaje moraju pripremiti svoja pitanja kako bi se razjasnile sve nejasnoće

Općina Koprivnički Ivanec obavještava sve mještane, nositelje OPG-ova, poduzeća ili obrta s područja općine da će se u četvrtak, 21. listopada, u 19 sati u društvenom domu u Koprivničkom Ivancu održati javna tribina na temu zakupa poljoprivrednog i neizgrađenog građevinskog zemljišta.

Tribina će se održati temeljem objavljenih javnih natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Koprivnički Ivanec i zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta u vlasništvu i suvlasništvu Republike Hrvatske koje je po uporabnom svojstvu poljoprivredno zemljište na području općine Koprivnički Ivanec.

“Mole se svi zainteresirani mještani koji se planiraju javiti na navedene natječaje da pripreme svoja pitanja kako bi se razjasnile sve nejasnoće te kako bi svi dobili točne informacije i odgovore”, stoji na službenim stranicama Općine Koprivnički Ivanec.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti