Utorak, 18. siječnja 2022.

Obavijest o podjeli uskrsnog dara na području općine Novigrad Podravski

Kako bi se osigurala propisana fizička distanca na podjelu u vatrogasni dom Novigrad Podravski pozivat će se kontrolirani broj ljudi

Preporučujemo

Obavještavaju se mještani stariji od 60 godina i koji nemaju nikakva primanja ili su im stalna mjesečna primanja manja od 2000,01 kuna s području općine Novigrad Podravski da će se uskrsni dar u iznosu od 200 kuna uz prigodan poklon isplaćivati:

  • 23. ožujka u društvenom domu Borovljani od 10 do 10.30 sati
  • 23. ožujka u društvenom domu Vlaislav od 10.45 do 11.15 sati
  • 23. ožujka u vatrogasnom domu Delovi od 11.30 do 12 sati
  • 24., 25. i 26. ožujka u vatrogasnom domu Novigrad Podravski od 10 do 12 sati

Na podjelu uskrsnog dara potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine ili drugu potvrdu o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana.

Kako bi se izbjegle gužve i osigurala propisana fizička distanca te sprovodile ostale mjere zaštite od zaraze koronavirusom, na podjelu uskrsnica u vatrogasni dom Novigrad Podravski pozivat će se kontrolirani broj ljudi.

– Ako trebate biti u samoizolaciji ili imate simptome zaraze, molimo vas da ne dolazite. Obavijestite nas na telefon 048/832-133 ili na bilo koji drugi pogodan način. Uskrsni dar će vas čekati koliko god je potrebno da ga podignete dok ne prestane trajati samoizolacija ili dok ne nestanu simptomi zaraze. Također, molim da o isplati uskrsnog dara upoznate svoje starije rođake, susjede i prijatelje – istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

- Advertisement -

Najnovije objave